OVER IZABELA

Izabela chi kungIzabela Pacewicz – Wysocka (1982, Polen) is Chi Kung leraar, opgeleid bij en bevoegd door Peter den Dekker in de lijn van Master Lam Kam Chuen. Al meer dan tien jaar wijdt haar belang voor de body-mind onderzoek en houding ontwikkeling op het gebied van gezondheid, vooral op het gebied van gezondheid, vitaliteit en innerlijke groei. Sinds 2008 volgt zij consequent de "Art of Standing Still" en sinds 2011 geeft zij geregeld Chi Kungles in Amsterdam.

Sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door martial arts en dans. Tijdens mijn studie van verschillende disciplines van bewegingsonderzoek realiseerde ik mij, dat er maar weining echt de essentie weet te raken.

Mijn grote belangstelling en fascinatie van Zhan Zhuang Chi Kung worden getrokken door zijn eenvoud en effectiviteit – twee factoren die leiden tot een krachtige fysieke en mentale transformatie.

na brand

`STILTE IS DE MOEDER VAN
ALLE BEWEGING`

Grootmeester Wang Xiang-Zhai

Izabela is een danser en performer die de taal van de stilte actief vertaald op het terrein van de dans tijdens groepscomposities en creatie. Ze trainde onder leiding van Magdalena Witaszczyk (Contemporary, Jazz), Pauline de Groot (Slowly-slowy), Kristie Simson (CI), Andrew Harwood (CI), Katarina Bakatsaki en Frank van de Ven (Body Weather), Marisa Grande (Instant Composition), Julyen Hamilton (Ontwikkelende techniek en maken dansen) en Katie Duck.

Reacties zijn gesloten.